Välkomna till min blogg!

”I Huvudet hos Anna”

Här kommer jag skriva om mina tankar och undringar jag har.

Det kan röra sig allt mellan himmel och jord.

Blogg för dagen:

Torsdagen den 21 juli 2016

Pokémon Go – vad ska det vara bra för?

Har ni märkt av den nya flugan Pokémon Go? Jag har sett den i parken på stan bland annat. Ser folk, mest ungdomar som går och stirrande ner på sina telefoner. Och är inte dugg medveten om världen runt omkring. Livsfarligt enligt min mening! Jag är inte mycket för tv-spel och så. Är av den generationen som var ute och lekte när jag var liten. Mamma kallade när det var dags mat.

Men som sagt jag förstår mig inte på det här spelet med Pokémon GO. Spelet går ut på att man skapar sig en figur som ska göra olika uppdrag på en GPS-koordinat som man ska följa och spelet ser ut som en karta med hus, gator, sjöar och så vidare. Rätt som det är så dyker det upp en figur som du ska kämpa emot eller så ska din egen figur gå på ett ”gym”. Dessa platser kan vara belägna var som helst. I någons trädgård, mitt i gatan, på en kyrkogård och så vidare. Så det blir rätt lätt en trafikfara för både spelaren eller övriga bilister. Eller ett ovälkomnande inslag i din trädgård.

I och för sig finns fördelen att spelarna kommer ut i friska luften och få röra på sig. Men frågan vilket är att föredra att bli påkörd av en bil eller få motion?

Ha en underbar dag på er alla rara! / Anna

Pressmeddelande

Ladypard.se kommer ut viralt nu under sommaren 2016. Det är Anna Andersson som är den skapande hjärnan bakom hemsidan. Tanken är att Anna vill förmedla fakta, kunskap, tips och råd för den vetgiriga kvinnan först och främst. För Ladypard.se inriktar sig först och främst till kvinnor i alla åldrar. Men män är naturligvis också välkomna att besöka hemsidan.

Bakgrunden varför Anna startade denna sida var att hon vill göra något till sitt eget och var beredd att lägga all sin tid på detta projekt. Hon behövde dessutom annat och tänka på eftersom hon hade precis brutit från ett mycket trassligt förhållande. Anna behövde helt enkelt bygga upp sin egen självkänsla och då blev Ladypard.se hennes räddning.  Våren 2015 börja fröet gro och Anna tog modet och stod på egna ben. Började utvecklad fröer till den mångfasetterade hemsidan Ladypard.se är.

Annas tanke var att få kunna ge kvinnor en plattform för att skaffa sig information, fakta i olika situationer som till exempel i affärslivet. Få möjligheten läsa om andra starka kvinnor som har kämpat i en mansdominerad värld. Få tips och råd på vad man ska tänka på och bära sig åt. Eller för att få bättre självkänsla och må bra.

På Ladypard.se hemsida så kan du bland annat just nu läsa om:

Hillary Clinton och hennes väg till att försöka bli den första kvinnliga Amerikanska presidenten.

Vett och etikett här får du reda på vilka ”do and don´t” vid mingel.

Kvinnor i världen, denna gång är det fokus på familjen Kardashians, där du kan läsa vad de har åstadkommit och vilka frontkvinnor och förebilder de är, för många, speciellt unga kvinnor.

Klädstil där kan du hitta vilka basplagg du bör ha din garderob.

Skor vilka skor du ska ha i till din basgarderob och får lite tips på hur du ska sköta dina skor.

Sminktips där du får reda på hur du ska sköta om dina naglar.

Info om Ladypard.se där kan du läsa Annas blogg. Där hon tycker och tänker om allt mellan himmel och jord.

Välkomna!!!